+6
seyhan
dost_birisi
LionHeart
Ağlamacan
askıtom
Songül
10 posters
Song Il Gook İçin Kart Postal Kampanyası
dost_birisi- Mesaj Sayısı : 6
hepiniz ayrı bir meleksiniz aslında siz olmasaydınız bu tür şeyleri ancak rüyamızda görürdük çoooo........k teşekkürler adaşım ve emine ablacım
Songül- YÖNETMEN
Arkadaşlar resimleriniz postaya verildi 11 haziran cuma günü. Size söylemiş olduğumuz sürpriz iptal edildi malesef. Bizden dolayı değil Kore gümrüğünden dolayı bu oldu. Sürprizin ne olduğunu söylemeyeceğim üzülürsünüz belki. Kısmet inşallah bir dahaki sefere olur. Resimler Hkmom' un eline ulaşınca haber veririm tekrar.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, yüreğinize sağlık.
Mervecim şöyle güzel bir uygulama yaptı; Türkiye haritası hazırlamış ve her gelen resimleri şehirlere göre haritanın üstüne yerleştirmiş. Böylece Türkiye' nin her yerinde sevildiğini belirtmek istemiş. Güzel bir fikir değil mi
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, yüreğinize sağlık.
Mervecim şöyle güzel bir uygulama yaptı; Türkiye haritası hazırlamış ve her gelen resimleri şehirlere göre haritanın üstüne yerleştirmiş. Böylece Türkiye' nin her yerinde sevildiğini belirtmek istemiş. Güzel bir fikir değil mi
askıtom- Mesaj Sayısı : 215
Hangi resimler seçildi acaba çok merak ediyorum.Edanur cum bu konuda bize yardımcı olursun herhalde.tşk ederim:))
Songül- YÖNETMEN
Valla Merve resimler 50'yi geçti diyor. Hangisini seçtim bir daha baştan nasıl göndereyim dedi sorduğumda Ama isim kontrolü yaptık ve burda ismi geçen herkesin resmi gönderildi. Senin için sorayım mı özellikle Hülyacım hangi resmini gönderdiğini? Ama resimlerinin hepsi birbirinden güzeldi farketmez bence
bu resme bayıldım.muhteşem olmuş...LionHeart demiş ki:Bu da benden olsun
LionHeart- YÖNETMEN
Teşekkür ederim, sizinkiler de çok güzel, ellerinize sağlık. Güzel paylaşımlarınızın devamını bekler tekrar teşekkür ederiz.
yarimsong- Mesaj Sayısı : 118
ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇ KALDIMIŞIM ONA OLAN SEVGİNİZİN ARASINA BENİM SEVGİMİDE EKLEMEK İSTERDİM CİDDEN ÜZÜLDÜM..
Songül- YÖNETMEN
Arkadaşlar müjde haberi elime ulaştı 9 temmuz itibariyle karpostallarımız Hkmom' un eline ulaşmış. Tam 50 tane
Hkmom sayıyı bu kadar görünce ve Merve' nin paketini alınca çok mutlu olmuş. Song19 sitesinde sevincini çok güzel anlatmış. Yaptığı ilk iş de kartpostallarımızı masanın üstüne koyup resmini çekmek olmuş. Resimleri de siteye eklemiş Çinli hayranlara göstermek için
Ben de buraya ekliyorum
Bu Merve'nin gönderdiği paket. Ne güzel süslemiş canım benim Süper bir kız. Yaptığı masrafları söylemedim ben size, söz verdim çünkü. Çok teşekkürler Merve
Bunlar da Hkmom' un resimleri göstermek için çektiği resimler
Hkmom sayıyı bu kadar görünce ve Merve' nin paketini alınca çok mutlu olmuş. Song19 sitesinde sevincini çok güzel anlatmış. Yaptığı ilk iş de kartpostallarımızı masanın üstüne koyup resmini çekmek olmuş. Resimleri de siteye eklemiş Çinli hayranlara göstermek için
Ben de buraya ekliyorum
Bu Merve'nin gönderdiği paket. Ne güzel süslemiş canım benim Süper bir kız. Yaptığı masrafları söylemedim ben size, söz verdim çünkü. Çok teşekkürler Merve
Bunlar da Hkmom' un resimleri göstermek için çektiği resimler
berksancan03- Mesaj Sayısı : 601
Songül demiş ki:Yaptığı masrafları söylemedim ben size, söz verdim çünkü. Çok teşekkürler Merve
çok iyi bir insan gerçekten eli öpülecek cinsten.bütün emekleri için ona teşekkür etmek bir hiç sayılır ama,çok teşekkürler merve
harika haber için teşekkürler.eğer yalnış görmediysem benim yaptığım iki karpostal var.çok mutlu oldum.süper ötesi bişey ya
Songül- YÖNETMEN
Çok güzel bir haber değil mi
Kartlar da çok güzel olmuş böyle değil mi Merve kanatsız bir melek, canım benim
Kartlar da çok güzel olmuş böyle değil mi Merve kanatsız bir melek, canım benim
LionHeart- YÖNETMEN
Tebrikler kızlar
ay ışığı- Mesaj Sayısı : 150
Çok güzel bir haber Kartlar da çok güzel olmuş Yapan herkezin ellerine sağlık
esono 2- Mesaj Sayısı : 15
Teşekkürler Songül benim için de hazırlar mısın
Songül- YÖNETMEN
esono 2 demiş ki:Teşekkürler Songül benim için de hazırlar mısın
Önceki sayfalara bak canım. Senin için hazırlanmış resimler orda. İlk sayfada Seni unutur muyum ben hiç
esono 2- Mesaj Sayısı : 15
yanlıs yazmısım kız hazırldagıgın için tesekurler dıcektım gordum resımlerı cok guzel olmuslar elıne saglık
yarimsong- Mesaj Sayısı : 118
keşke daha önce üye olsaydım da bende yollayabilseydim geç kaldım valla
Songül- YÖNETMEN
esono 2 demiş ki:yanlıs yazmısım kız hazırldagıgın için tesekurler dıcektım gordum resımlerı cok guzel olmuslar elıne saglık
Ne demek canım Sen hep aklımdasın
dost_birisi- Mesaj Sayısı : 6
çok güzel olmuş adaşım elinize sağlık