5 posters
Song Il Gook Yaptığı Tiyotro İçin Ödül Aldı
Songül- YÖNETMEN
Songül- YÖNETMEN
asigüzel- Mesaj Sayısı : 82
Canım ya mutluluğu nasılda yüzünden okunuyor. O öğrencilerin yerinde olmayı çok isterdim. Song Il Gook kız, erkek, büyük, küçük herkesin gözdesi ve gözbebeği. Ödülü daima hakkeden bir aktör.
Bilgiler için teşekkürler Songül.
Songül- YÖNETMEN
asigüzel demiş ki:Canım ya mutluluğu nasılda yüzünden okunuyor. O öğrencilerin yerinde olmayı çok isterdim. Song Il Gook kız, erkek, büyük, küçük herkesin gözdesi ve gözbebeği. Ödülü daima hakkeden bir aktör.
Rica ederim asi güzelimiz Song mutluysa ben de mutluyum
Ağlamacan- Mesaj Sayısı : 160
Bence Sürekli ödül vermeleri lazım Song'a bu kadar başarılı bi aktöre az bile bu ödüller..Ödüllerin En iyisini hakkediyor Song.
Songül- YÖNETMEN
Ağlamacan demiş ki:Bence Sürekli ödül vermeleri lazım Song'a bu kadar başarılı bi aktöre az bile bu ödüller..Ödüllerin En iyisini hakkediyor Song.
Ne güzel söylemişsin Negrican sana gönülden katılıyorum
yeum yeşim- Mesaj Sayısı : 79
Valla Song'da mutlu öğrencilerde mutlu buraya gelsede bizde mutlu olsak İnşallah oda olucak:) Songumu en sevdikleri aktör olarak seçmek yertmez bence o en güzel ödüllerin hepsini hakediyor Çok teşekkürler ablacım.
esoya- Mesaj Sayısı : 31
Song haketmicek de kim hakedicek odulu aferin liselilere dogru yoldalar.Mutlu olmayi hakediyor birtanem insallah yuzu boyle hep gulsun.Kizin biri de yapismis tutkal gibi
asigüzel- Mesaj Sayısı : 82
Song'un mutluluğuhepimizin mutluluğu. Bu arada onların hepsi çocuk daha Esoyacım. Olacak o kadar. Sonuçta Song'a bu kadar yaklaşma fırsatı bulmuş kim ona sarılıpta onu öpmek istemez.
esoya- Mesaj Sayısı : 31
Bu yabancilarin çocuklari da hic cocuk gibi gorunmuyorlar valla neyle besliyorlarsa ben sarilamiyorum diye kiskaniyorum napim of of...