Sevgili arkadaşlar Efsane Prens (Jumong'da)etkilendiğiniz sahneleri buradan bizimle paylaşabilirsiniz.
4 posters
Efsane Prens (Jumong'da)Etkilendiğiniz Sahneler
Papatya- YÖNETMEN
Sevgili arkadaşlar Efsane Prens (Jumong'da)etkilendiğiniz sahneleri buradan bizimle paylaşabilirsiniz.
LionHeart- YÖNETMEN
Bu güzel konu için teşekkürler papatya.
Benim en etkilendiğim/beğendiğim sahne Prenslerin ok atma yarışmasında bütün buyeou kraliyet soylularının karşısında Jumong'un gözlerine beyaz bir bez bağlatıp gözü kapalı ot atmasıydı. Tek kelimeyle süperdi o sahne. Hep aklımda!!!
Benim en etkilendiğim/beğendiğim sahne Prenslerin ok atma yarışmasında bütün buyeou kraliyet soylularının karşısında Jumong'un gözlerine beyaz bir bez bağlatıp gözü kapalı ot atmasıydı. Tek kelimeyle süperdi o sahne. Hep aklımda!!!
Papatya- YÖNETMEN
Evet çok güzel bir sahne idi İhsan Etkileyici idi.
Ağlamacan- Mesaj Sayısı : 160
Valla çok zor bi durum çünkü benim etkilendiğim sahne çok hangi birini anlatayım bilmiyorum.Ama bana bi ayrıcalık tanıyın çünkü 3 sahneyi söylemek istiyorum.. Birincisi Prens Jumongun öldüğünü zannettiklerinde Soseonun ve Bayan Yuwanın verdikleri tepkiydi.Çok etkilenmiştim o sahnede.İkincisi Prens Jumongun Oğlu Yurinin öldüğünü sanıp ayakkabısını alıp ağlamasıydı o güzel çok etkileyici bir sahneydi.Ve ben orda çok etkilenmiştim.Hatta Prens Jumongla birlikte ağlamıştım ben Ve son olarak bir diğer etkilendiğm sahne ise Kral Geumwanın Bayan Yuwayı öldürmesiydi.O sahne de çok etkileyiciydi..
En son Ağlamacan tarafından Salı Kas. 02, 2010 6:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
berksancan03- Mesaj Sayısı : 601
berksancan03- Mesaj Sayısı : 601