Sevgili arkadaşlar Rüzgarın Krallığı'nda etkilendiğiniz sahneleri buradan bizimle paylaşabilirsiniz.
5 posters
Rüzgarın Krallığı'nda etkilendiğiniz sahneler
Papatya- YÖNETMEN
Sevgili arkadaşlar Rüzgarın Krallığı'nda etkilendiğiniz sahneleri buradan bizimle paylaşabilirsiniz.
Songül- YÖNETMEN
Hım bir düşüneyim canım
En başta Moo Hyul' un Jumong' un mezarına ulaşmaya çabaladığı sahneler çok güzeldi. Ondan sonra devamını merakla izleme isteği uyandı
En etkileyici ve benim de ağladığım sahne Moo Hyul' un prens olduğunu öğrendiği sahneydi. Ah canım sessiz sessiz ama çığlıklara bedel nasıl da göz yaşı döktü
Yine sevmediği biriyle evlenirken sevdiği kız karşıdan bakıyordu, o da ona bakıyordu o sahne de güzeldi:)
Tabi evlendikten sonra Yeon' a ile bir yerde buluşup samimiyet kurdukları sahne de güzeldi
Yeni sinir olduğum bir sahne Yeon' ayı kurtaramadılar ve Moo Hyul' un çocuğu yine ondan uzakda, düşman toprağında büyüdü. Ama Allah' tan 2 yıl sürdü bu
Daeso' yu öldürttüğü sahne de güzeldi. Jumong' un intikamını aldı
En sonunda da Yeon' a kolarında öldü ya o da çok duygusal, üzücü bir sahneydi
En başta Moo Hyul' un Jumong' un mezarına ulaşmaya çabaladığı sahneler çok güzeldi. Ondan sonra devamını merakla izleme isteği uyandı
En etkileyici ve benim de ağladığım sahne Moo Hyul' un prens olduğunu öğrendiği sahneydi. Ah canım sessiz sessiz ama çığlıklara bedel nasıl da göz yaşı döktü
Yine sevmediği biriyle evlenirken sevdiği kız karşıdan bakıyordu, o da ona bakıyordu o sahne de güzeldi:)
Tabi evlendikten sonra Yeon' a ile bir yerde buluşup samimiyet kurdukları sahne de güzeldi
Yeni sinir olduğum bir sahne Yeon' ayı kurtaramadılar ve Moo Hyul' un çocuğu yine ondan uzakda, düşman toprağında büyüdü. Ama Allah' tan 2 yıl sürdü bu
Daeso' yu öldürttüğü sahne de güzeldi. Jumong' un intikamını aldı
En sonunda da Yeon' a kolarında öldü ya o da çok duygusal, üzücü bir sahneydi
ayten- Mesaj Sayısı : 7
ya ben hıç bır yerde ızleyemedım sız nereden ızledınız yaa çok merak edıom ben bu dızıyı
yuwa- Mesaj Sayısı : 24
Jumongdan sonra baştan sona soluksuz izlediğim dizilerden biriydi boss arkadaşım bütün etkıleyıci bölümleri yazmış ama bide muhyulun abisi ve kardeşinin ölmleri de vardı cok hüzünlüydü sonu bari mutlu bitseydi dizi boyunca ağladım..
şükrücan- Mesaj Sayısı : 8
Hangi birini sayalımki !
1 - ) Kral Yuri 3.ncü oglu moo hyul'un kötü kaderiyle dogdunu ögrenmesi ve onu kendi elleriyle öldürme gerçegi.
2 - ) Moo hyul'un Kral Jumong'un mezarına olan ilgisi ve oraya ulaşması.
3 - ) Prens Hae Myeong'un Moo hyul'u yanına alıp onu devamlı koruması moo hyul'un buyeo topraklarında esir düştügünde onu kurtarmak için gözünü kırpmadan sınıra saldırması ve en sonunda kendisini öldürmesi.
4 - ) Moo hyul'un kara gölgelerin eline düşüp deney olarak kullanılması ve ölmüyecegim diye dayanması.
5 - ) Prens Hae Myeong'un intikamını almak için Kral Yuri'nin peşine düşmesi yeo jin'i kaçırıp Kral Yuri'yi okla vurmak üzereyken okla vurulması ve Kral Yuri'nin onun oglu Moo hyul oldugunu ögrenmesi.
6 - ) Moo Hyul gerçegi ögrenmesi ve sessizce aglaması
7 - ) Yeon'a olan aşkı ama bi türlü kavuşamaması.
8 - ) Kardeşi herşeyi kader aradaşı çocukluk arakdaşı ma ro'nun yakılarak öldürülmesi.
9 - ) bu 50 100'e kadar gider bence yeter bukadar kusura bakmayın
1 - ) Kral Yuri 3.ncü oglu moo hyul'un kötü kaderiyle dogdunu ögrenmesi ve onu kendi elleriyle öldürme gerçegi.
2 - ) Moo hyul'un Kral Jumong'un mezarına olan ilgisi ve oraya ulaşması.
3 - ) Prens Hae Myeong'un Moo hyul'u yanına alıp onu devamlı koruması moo hyul'un buyeo topraklarında esir düştügünde onu kurtarmak için gözünü kırpmadan sınıra saldırması ve en sonunda kendisini öldürmesi.
4 - ) Moo hyul'un kara gölgelerin eline düşüp deney olarak kullanılması ve ölmüyecegim diye dayanması.
5 - ) Prens Hae Myeong'un intikamını almak için Kral Yuri'nin peşine düşmesi yeo jin'i kaçırıp Kral Yuri'yi okla vurmak üzereyken okla vurulması ve Kral Yuri'nin onun oglu Moo hyul oldugunu ögrenmesi.
6 - ) Moo Hyul gerçegi ögrenmesi ve sessizce aglaması
7 - ) Yeon'a olan aşkı ama bi türlü kavuşamaması.
8 - ) Kardeşi herşeyi kader aradaşı çocukluk arakdaşı ma ro'nun yakılarak öldürülmesi.
9 - ) bu 50 100'e kadar gider bence yeter bukadar kusura bakmayın
ayten- Mesaj Sayısı : 7
bence eb acıklı sahne mara nun yakılarak öldürülmesiydi rada ben bıle hüngür hüngür ağladım, bir de muhyul kötü kaderin öğrenek sezsız sessiz ağlamasıydı ben bu sahneler de bende ağladım yaa çok güzel gerçekten