www.songdaslarim.com

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.songdaslarim.com

( Song Il Gook Fanlarının - Songdaşların Buluşma Adresi )

Taşındık Song Il Kook Severler yeni canlı sitemize bekliyoruz sizi : www.songdaslarim.com

+5
Songül
askıtom
yarimsong
ay ışığı
Papatya
9 posters

Papatya Song Il Gook'un Bu Seneki (2010)Doğum Günü Partisine Davet Edildi.

Papatya
    Papatya
    YÖNETMEN
    YÖNETMEN

Papatya Song Il Gook'un Bu Seneki (2010)Doğum Günü Partisine Davet Edildi. - Sayfa 2 Empty Geri: Papatya Song Il Gook'un Bu Seneki (2010)Doğum Günü Partisine Davet Edildi.

Mesaj tarafından Papatya Çarş. Eyl. 08, 2010 6:52 pm

nehir, demiş ki:çok güzel birşey oldu arkadaşım kore ye gitmişti tatil için orda song u görürsen benim için imzasını al ve onu çok sevdiğimi söylemesini istedim ve görmüş imzasını almış adımı yazıp <çok muttu ol > yazmış yazarken çok özenmiş o kadar mutlu oldumki kalbim duracaktı yakında arkadaşım dönüyor...çççççççooooooooookkkkkkkkk mutluyum bu arada arkadaşlar iyi bayramlar:)

Peki nehircim o imzalı fotoyu bizimle paylaş benim yaptığım gibi. Very Happy
    nehir
    nehir
    Hayran
    Hayran

Papatya Song Il Gook'un Bu Seneki (2010)Doğum Günü Partisine Davet Edildi. - Sayfa 2 Empty Geri: Papatya Song Il Gook'un Bu Seneki (2010)Doğum Günü Partisine Davet Edildi.

Mesaj tarafından nehir Çarş. Eyl. 08, 2010 7:19 pm

tabi arkadaşım gelsin alıp eklerim Very Happy
    nehir
    nehir
    Hayran
    Hayran

Mesaj tarafından nehir Çarş. Eyl. 08, 2010 7:39 pm

birde yemek varmış kore restaurantında kadaşımın patronu koreli (iş adamı) ve restaurantı var eğer ismi belli ise yazarmısınız?yemeğe bende katılıyım diye değil.bu restaurantda kore sevenlere ayrılmış kısmında kitaplar var güzel bir yer....
    Papatya
    Papatya
    YÖNETMEN
    YÖNETMEN

Mesaj tarafından Papatya Perş. Eyl. 09, 2010 9:40 am

nehir, demiş ki:birde yemek varmış kore restaurantında arkadaşımın patronu koreli (iş adamı) ve restaurantı var eğer ismi belli ise yazarmısınız?yemeğe bende katılıyım diye değil.bu restaurantda kore sevenlere ayrılmış kısmında kitaplar var güzel bir yer....
    Şimdilik kutlama yapacağımız mekan gizli tutulacak ancak yemek yenildikten,kutlama yapıldıktan ve görüşmeler yapıldıktan sonra konuya fotoğraflar ve videolar eklenecek.Şimdilik bunların dışında bilgi veremeyeceğim canım.
    Ben sana e-mail adresimi vereyim oradan yaz bana..

tamam
    elif oppam
    elif oppam
    Hayran
    Hayran

Mesaj tarafından elif oppam Cuma Eyl. 10, 2010 5:03 am

iyiki Doğdun dünyama Papatya Song Il Gook'un Bu Seneki (2010)Doğum Günü Partisine Davet Edildi. - Sayfa 2 814903 seni çok sewiyorum kocişim ....

♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
    nehir
    nehir
    Hayran
    Hayran

Mesaj tarafından nehir C.tesi Eyl. 25, 2010 4:42 pm

arkadaşım geldi bugün song un imzasını almak için yanına gittim nasıl gördüğünü anlattı ardaşım orda restaurant ta çalıştı song ve ekibi 14 kişilermiş özel müşteri olarak geç bi saatte gittmişler yemek için yemek bittimmi geç saatte çalışanları yormamak için kalkmış ve yanındaki arkadaşlarına hadi hadi diyerek hepsini kaldırmış ve masayı song da dahil toplamışlar hatta sildirmiş,çalışanların ağzı açık kalmış. sonra imza istemiş arkadaşım song da tabi diyerek güzel bi kağıt aramış hatta herkeze aratmış işletme sahibide bişeyler getirmiş hemen imzaya çok özenmiş adımı korece yazmak istememiş bu yüzden ardaşıma telefonunu veriyor yazılışını göstermesini istemiş.14 kişi bekliyor ve türkiye deki hayranı için olduğu duyunca vay türkiyede biliyorlarmı diye sormuşlar song a evet diyor gittinmi türkiye ye diye de sormuşlar hayır ama ÇOK İSTİYORUM demiş.işte olay böyle oda istiyor işallah geleçek.
    Songül
    Songül
    YÖNETMEN
    YÖNETMEN

Mesaj tarafından Songül C.tesi Eyl. 25, 2010 5:30 pm

Çok güzel nehir Very Happy Buraya da eklemelisin imzalı kağıdın resmini. Ama anlatımında karışık noktalar var. Song Türk hayranlarının farkında zaten arkadaşından ilk defa duymuş gibi davrandığını ima etmişsin. Telefonu niye veriyor. yazsaydı hemen bir yere isminin yazılışını Smile Bu hangi restourant ve Song oraya neden gitmiş. Arkadaşlarıyla birlikte mi? Sıradan bir yemek mi Smile
    Valla arkadaşın çok şanslıymış.
    nehir
    nehir
    Hayran
    Hayran

Mesaj tarafından nehir C.tesi Eyl. 25, 2010 6:11 pm

yazdıktan sonra okumadım hemen gönderdim yazı fazla uzun olmasın diye kısaltım açıklamaları türk hayranlarından haberi var zaten o yüzden yanındaki arkadaşları sorduğunda evet diyor bu evet bu sitedekilerin başarısı.telefonuna yazdırmasını istemesini sormadım çok heyacanla dinliyordum araya girip sormadım ama ı harfını yazmakta zorlanmış belki oyüzden göstermesini istemiş olabilir ama yinede sorarım arkadaşıma.restaurantı tam olarak bilmiyorum ama şehir merkezinde değilmiş yanındakileri bende sordum bir çalışmaları varmış o yüzden ordalarmış muhtemelen ekip arkadaşlarıdır.en kısa zamanda imzayı eklerim .
    nehir
    nehir
    Hayran
    Hayran

Mesaj tarafından nehir C.tesi Eyl. 25, 2010 7:16 pm

bu arada imzayı bir kaç tane almış yani bir imza daha var istiyen olursa isterim arkadaşımdan.
    askıtom
    askıtom
    Süper Hayran
    Süper Hayran

Mesaj tarafından askıtom C.tesi Eyl. 25, 2010 7:23 pm

elbetteki isteriz çok seviniriz aşık
    Papatya
    Papatya
    YÖNETMEN
    YÖNETMEN

Mesaj tarafından Papatya Paz Eyl. 26, 2010 12:07 pm

nehir, demiş ki:arkadaşım geldi bugün song un imzasını almak için yanına gittim nasıl gördüğünü anlattı ardaşım orda restaurant ta çalıştı song ve ekibi 14 kişilermiş özel müşteri olarak geç bi saatte gittmişler yemek için yemek bittimmi geç saatte çalışanları yormamak için kalkmış ve yanındaki arkadaşlarına hadi hadi diyerek hepsini kaldırmış ve masayı song da dahil toplamışlar hatta sildirmiş,çalışanların ağzı açık kalmış. sonra imza istemiş arkadaşım song da tabi diyerek güzel bi kağıt aramış hatta herkeze aratmış işletme sahibide bişeyler getirmiş hemen imzaya çok özenmiş adımı korece yazmak istememiş bu yüzden ardaşıma telefonunu veriyor yazılışını göstermesini istemiş.14 kişi bekliyor ve türkiye deki hayranı için olduğu duyunca vay türkiyede biliyorlarmı diye sormuşlar song a evet diyor gittinmi türkiye ye diye de sormuşlar hayır ama ÇOK İSTİYORUM demiş.işte olay böyle oda istiyor işallah geleçek.

Hımmm peki nehir..Yanlız Song'un zaten Türkiye'de ki hayranlarından haberi var.Bunuda benim sayemde öğrendi geçen sene.. Razz
    Sen benim konuları iyice incele ve bütün ayrıntıları iyi oku tatlım.. Smile
    nehir
    nehir
    Hayran
    Hayran

Mesaj tarafından nehir Paz Eyl. 26, 2010 10:08 pm

pardon ben açıklayım,biliyorum türk hayranlarından uzun süre önce haberdar olduğunu bunuda senin başardığını çünkü bu beni çok sevindirmişti. benim yazmak istediğim şey song un arkadaşları song a soruyor türkiye de biliniyormusun diye song da evet diyor yani soruyu soranlar song un arkadaşları song da evet diyor. tabi bu senin sayende yazmak istediğim buydu.sen sürekli bağlantı kurduğun için bizleri hatırlattığın için gelmeyi iyiden iyiye düşünüyor keşke yapacağınız yemekte güzel sonuçlar elde edilse en kısa zamanda gelse bunun olması için sürekli dua ediyorum.....
    Papatya
    Papatya
    YÖNETMEN
    YÖNETMEN

Mesaj tarafından Papatya Ptsi Eyl. 27, 2010 11:16 am

nehir, demiş ki:pardon ben açıklayım,biliyorum türk hayranlarından uzun süre önce haberdar olduğunu bunuda senin başardığını çünkü bu beni çok sevindirmişti. benim yazmak istediğim şey song un arkadaşları song a soruyor türkiye de biliniyormusun diye song da evet diyor yani soruyu soranlar song un arkadaşları song da evet diyor. tabi bu senin sayende yazmak istediğim buydu.sen sürekli bağlantı kurduğun için bizleri hatırlattığın için gelmeyi iyiden iyiye düşünüyor keşke yapacağınız yemekte güzel sonuçlar elde edilse en kısa zamanda gelse bunun olması için sürekli dua ediyorum.....

Duaların için teşekkürler canım. aşık
    Sevgili arkadaşım Hülya bu konuda çok çaba harcamaya başladı.Sağolsun Hülya benim en büyük destekcim ve bende onun.
    İnşallah herşey herkesin istediği gibi olur. kızlar:tmm:

En son Papatya tarafından Çarş. Eyl. 29, 2010 12:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    nehir
    nehir
    Hayran
    Hayran

Mesaj tarafından nehir Ptsi Eyl. 27, 2010 9:31 pm

yapılacak bir şey olursa elimden geldiği kadar yaparım tamam
    mugunhwa
    mugunhwa
    Hayran
    Hayran

Mesaj tarafından mugunhwa Salı Eyl. 28, 2010 3:46 pm

nehir çok şanslısın senin adına çok sevindim. Very Happy
    nehir
    nehir
    Hayran
    Hayran

Mesaj tarafından nehir Paz Ekim 03, 2010 8:08 pm

teşekkürler,evet çok güzel bir şans

Forum Saati Ptsi Kas. 25, 2024 3:15 am