Bana gelen-SIG Posteri....
Sevgili arkadaşlar beklenen koli nihayet bu sabah 21-10-2009 Çarşamba günü bana ulaştı...
Küçük bir koli dolusu hediye...
Bana gelen bütün Song hediyelerinin fotolarını çekeceğim ve bu akşam konumuza ekleyeceğim...Eklemeyi akşama düşünmemizin nedeni fotoları kötü niyetli insanların çalmaması için gereken işlemlerin yapılacak olmasıdır...
Bu Song hediyeleri bana bir yerde doğum günü hediyesi oldu...
Bir koyu Song hayranı olarak çok heyecanlı ve çok mutluyum...
Bana bu hediyeleri ulaştıran Bayan Hkmom'a sonsuz teşekkürler,çok seviyorum kendisini ..
Ben de bayan Hkmom'a hediye göndereceğim..
Herşey yolunda giderse seneye Song'un doğum gününe gitmeyi düşünüyorum ve bayan Hkmom'la yüzyüze tanışmayı istiyorum..
Bayan Hkmom zaten beni ve arkadaşımı davet etti..Her konuda yardım edeceğini söyledi..:onay:
Not:Sevgili arkadaşım Merwe'ye de çok ama çok teşekkür ediyorum,bütün herşey için...
Gelen hediyeler- 5 adet SIG Posteri -SIG'un Japonya gezisinde çekilen fotolar-Yine aynı gezide çekilen videolar cd si..
SIG'un fotolarıyla süslenmiş kalemler-SIG'un doğum günü için yapılan foto albümleri-SIG'un fotolarının bulunduğu yelpazeler-SIG'un fotolarıyla süslenmiş baskılı çoraplar-
En son Papatya tarafından Çarş. Mayıs 12, 2010 6:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi