Sevgili Song Il Gook Mutlu forum üyeleri ve yönetici arkadaşlar.Daha önceden sizlere bahsetmiştim bu konudan.
Sevgili Prens Song Il Gook beni doğum günü partisine davet etmişti.
Ve bu akşam haber geldi Getle'deki arkadaşımdan.Partiye davetli Gentle üyelerinin isimleri listeye alınmış.Ve bende o listedeyim..
Partiye sevgili Çin'li arkadaşım Hkmom ile katılacağım Allah izin verirse.
Dünya'nın dört bir tarafından Prens Song Il Gook hayranları katılacak doğum günü partisine..
Türkiye'den yanlızca ben gidiyorum partiye..Kore'de iki hafta kalacağım bu arada:)
Partide bol bol fotoğraf ve video çekeceğim..Tabi Prens Song Il Gook'un fotoğraflarını çekeceğim inşallah..
Döndüğümde yanlızca Korean Türk'te ve Song Il Gook mutlu forum'la paylaşacağım video ve fotoğrafları..
Hepinizden kuçak dolusu sevgi ve selam götürüyorum sevgili Song Il Gook hayranları.
Kendisine sizden ve sevgili ülkemden bahsedeceğim bol bol emin olun buna.
Görüşürüz sevgili arkadaşlar.Papatya.
Sevgili Prens Song Il Gook beni doğum günü partisine davet etmişti.
Ve bu akşam haber geldi Getle'deki arkadaşımdan.Partiye davetli Gentle üyelerinin isimleri listeye alınmış.Ve bende o listedeyim..
Partiye sevgili Çin'li arkadaşım Hkmom ile katılacağım Allah izin verirse.
Dünya'nın dört bir tarafından Prens Song Il Gook hayranları katılacak doğum günü partisine..
Türkiye'den yanlızca ben gidiyorum partiye..Kore'de iki hafta kalacağım bu arada:)
Partide bol bol fotoğraf ve video çekeceğim..Tabi Prens Song Il Gook'un fotoğraflarını çekeceğim inşallah..
Döndüğümde yanlızca Korean Türk'te ve Song Il Gook mutlu forum'la paylaşacağım video ve fotoğrafları..
Hepinizden kuçak dolusu sevgi ve selam götürüyorum sevgili Song Il Gook hayranları.
Kendisine sizden ve sevgili ülkemden bahsedeceğim bol bol emin olun buna.
Görüşürüz sevgili arkadaşlar.Papatya.