www.songdaslarim.com

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.songdaslarim.com

( Song Il Gook Fanlarının - Songdaşların Buluşma Adresi )

Taşındık Song Il Kook Severler yeni canlı sitemize bekliyoruz sizi : www.songdaslarim.com

3 posters

Dünya' yı Bilgisayarınızdan Dolaşma İmkanı Sunan Google Earth

Songül
    Songül
    YÖNETMEN
    YÖNETMEN

Dünya' yı Bilgisayarınızdan Dolaşma İmkanı Sunan Google Earth Empty Dünya' yı Bilgisayarınızdan Dolaşma İmkanı Sunan Google Earth

Mesaj tarafından Songül Paz Nis. 18, 2010 8:54 pm

Bu program ile Dünya' yı evinizden, bilgisayar aracılığı ile dolaşıyorsunuz. Google bu programı iyice geliştirdi. Ben Trabzon' daki köyümü bile görebiliyorum Smile

Tabi arasıra Seoul' a gittiğim de oluyor Smile

İndirme adresi aşağıdadır tamam

http://earth.google.com/intl/tr/
    berksancan03
    berksancan03
    Hayran
    Hayran

Dünya' yı Bilgisayarınızdan Dolaşma İmkanı Sunan Google Earth Empty Geri: Dünya' yı Bilgisayarınızdan Dolaşma İmkanı Sunan Google Earth

Mesaj tarafından berksancan03 C.tesi Tem. 24, 2010 4:12 pm

evet çok güzel ve faydalı bir program ama kota sorunu olanlara tavsiye etmem biraz çok kullanıldığında 1 GB kadar götürüyor tamam
    Ağlamacan
    Ağlamacan
    Süper Hayran
    Süper Hayran

Dünya' yı Bilgisayarınızdan Dolaşma İmkanı Sunan Google Earth Empty Geri: Dünya' yı Bilgisayarınızdan Dolaşma İmkanı Sunan Google Earth

Mesaj tarafından Ağlamacan Paz Eyl. 12, 2010 3:20 pm

Usta bu programı abim bize indirmişti..Ama malesef bilgisayarımıza virüs girdiği için format atmak zorunda kaldık ve bu programda tabiki haliyle silindi..Ama şimdi tekrar karşıma çıktı hemen şimdi indiriyorum bu programı herkesinde indirmesini tafsiye ediyorum..Çünkü çok güzel bir program insan istediği her yere gidebiliyor.Çok teşekküler Tekrar karşıma çıkardığın için. Very Happy

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 2:35 am