www.songdaslarim.com

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.songdaslarim.com

( Song Il Gook Fanlarının - Songdaşların Buluşma Adresi )

Taşındık Song Il Kook Severler yeni canlı sitemize bekliyoruz sizi : www.songdaslarim.com

3 posters

Videoları Görüntüleyemeyenler İçin

Songül
    Songül
    YÖNETMEN
    YÖNETMEN

Videoları Görüntüleyemeyenler İçin Empty Videoları Görüntüleyemeyenler İçin

Mesaj tarafından Songül C.tesi Nis. 17, 2010 6:13 pm

Bazı videolar gözükmüyor mu bilgisayarınızda??

Çünkü Türkiye' de birçok video sitesi yasaklanmış durumda ve açılmalarına izin verilmiyor ama çok gerekliler. Dizilerimizi olsun, kaliteli videoları olsun bu video sitelerinden izlemek durumunda kalıyoruz. Açılmayınca da izlenmiyor tabi Smile

Bunun çözümü olarak da bazı programlar geliştirilmiş. En güzeli UltraSurf. Bu programı bilgisayarınıza yükleyip faaliyete geçirdiğinizde bütün yasaklı siteleri açabiliyorsunuz. Program yüklenince masaüstünüzün sağ alt köşesinde sarı renkte bir kilit resmi açılıyor Smile

Programı indirmek için:

http://ultrasurfindir.com/

Tabi programsız bilgisayarınızın DNS ayarlarıyla da oynayabilirsiniz. Bunu ben pek tercih etmiyorum.
    berksancan03
    berksancan03
    Hayran
    Hayran

Videoları Görüntüleyemeyenler İçin Empty Geri: Videoları Görüntüleyemeyenler İçin

Mesaj tarafından berksancan03 Salı Tem. 27, 2010 4:56 pm

güzel programa benziyor benim kota sorunum var o yüzden aybaşı gelsin hemen indiririm Smile
    asigüzel

Videoları Görüntüleyemeyenler İçin Empty Geri: Videoları Görüntüleyemeyenler İçin

Mesaj tarafından asigüzel Çarş. Ağus. 25, 2010 5:20 pm

Song'un bir tane bile videosunu sırf bu yasaklı siteler yüzünden kaçırırsam çok üzülürüm. Bende en kısa zamanda indirsem bu programı çok iyi olur.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 2:06 am