4 posters
Song Il Gook En Çok Hangisini Sevdi???
Ağlamacan- Mesaj Sayısı : 160
Songül- YÖNETMEN
Ah Negricancım ne güzel bir konu bu
İkisini de birbirinden çok seviyorum ama Yeom Yang' ın aşkı tartışılmaz bir acı gerçek. Karşılıksız sevmeyi onun gibi anlatan yok olacağa da benzemiyor. Ben aşık olmayı ondan öğrendim
İkisini de birbirinden çok seviyorum ama Yeom Yang' ın aşkı tartışılmaz bir acı gerçek. Karşılıksız sevmeyi onun gibi anlatan yok olacağa da benzemiyor. Ben aşık olmayı ondan öğrendim
Ağlamacan- Mesaj Sayısı : 160
Bence Usta dediğin gibi Yeom Yang'ın aşkı çok farklı..Çünkü karşılıksız aşk bir insana acıların en büyüğünü yaşatır..Ben aşkın bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum.Yeom Yang'tan öğrendim..Aşkı bize o kadar saf, temiz ,güzel duygularla anlattıki,Onun gibi kimse aşkı anlatamazdı bize bu kadar güzel. O kadar çok seviyordu ki sevdiği kadın yüzünden hiç kimseyle evlenmeden öldü.. Bence aşk Yeom Yang'ın Aşkı gibi olmalı..Herkes seveceksede Yeom Yang gibi sevmeli...
En son Ağlamacan tarafından Cuma Ekim 29, 2010 1:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yeum yeşim- Mesaj Sayısı : 79
Jumong'da çok sevdi ama Yeum Yang'ın ki bir başkaydı.
askıtom- Mesaj Sayısı : 215
bende yeum jang dakı aşık olan adamı çok beğeniyorum.onun gibisi olamaz.günümüzde böyle sevgi yoktur.o çok ama çok sevdi