Busan'ın sessiz sokakları ''Bela'' kokuyordu. Park Jae-Sung'un arkasını kollayacak kimsesi olmadığı için bu gece malları tek başına satması gerekti. I.J onu tek başına görürse kıçına tekmeyi basacağını biliyordu.Ara sokağa sapıp,merdivenlerden çıktı. ''78'' yazan kapının önünde durdu.Kapıyı çalarken I.J çetesinin ortalıklarda olmayışı içini rahatlandırdığını düşündü.Kapı açıldığında elinde sigara olan cılız bir kadın ''İçeri gel Jae-Sung...'' dedi. İçerisi oldukça sakindi.
Şimdilik ...
''E-Jun nerede onu görmem lazım.'' ses odada yankı yapmıştı.Kadın sigarasını küllüğe bıraktı ve , ''Song'u almak için iskeleye gitti,diğerlerini bilmiyorum.Bir kaç pezevenk merkeze saldırdı diyorlardı.''
''Lanet olsun , o pislik heriflerin canına okuyacağım !!!'' Jae-Sung masadan silahını kaptığı gibi koşarak dışarı çıktı.Merkeze gidiyordu.
Yer : İskele
Saat:2.00
''Hiç değişmemişsin Song,beni şaşırttın.'' E-Jun'un ince sesi rüzgara karışıyordu.Song'un arkası dönüktü.Başını hahif yana çevirdi ve ''Sen de.'' dedi.
''Koreceyi ana dilinmiş gibi konuşuyorsun,hoşuma gitti.''
Song ona yüzünü dönmüştü ve tam tepelerindeki sokak lambası yüzlerini aydınlatıyordu.Song , pek-çok şey saklar gibiydi...
Not: Hikayedeki hakaretler hikayenin içeriğidir , kimseye rencide edici sözler sarfedilmemişdir.
Şimdilik bu kadar... Yazdıkça aktaracağım.
Şimdilik ...
''E-Jun nerede onu görmem lazım.'' ses odada yankı yapmıştı.Kadın sigarasını küllüğe bıraktı ve , ''Song'u almak için iskeleye gitti,diğerlerini bilmiyorum.Bir kaç pezevenk merkeze saldırdı diyorlardı.''
''Lanet olsun , o pislik heriflerin canına okuyacağım !!!'' Jae-Sung masadan silahını kaptığı gibi koşarak dışarı çıktı.Merkeze gidiyordu.
Yer : İskele
Saat:2.00
''Hiç değişmemişsin Song,beni şaşırttın.'' E-Jun'un ince sesi rüzgara karışıyordu.Song'un arkası dönüktü.Başını hahif yana çevirdi ve ''Sen de.'' dedi.
''Koreceyi ana dilinmiş gibi konuşuyorsun,hoşuma gitti.''
Song ona yüzünü dönmüştü ve tam tepelerindeki sokak lambası yüzlerini aydınlatıyordu.Song , pek-çok şey saklar gibiydi...
Not: Hikayedeki hakaretler hikayenin içeriğidir , kimseye rencide edici sözler sarfedilmemişdir.
Şimdilik bu kadar... Yazdıkça aktaracağım.