tarafından berksancan03 C.tesi Ağus. 28, 2010 9:59 pm
asil_kan demiş ki:Öyle demeyin...Bildiğim kadarıyla Güney Kore 'de Kurtlar Vadisi dizisi yayınlandı.Necati Şaşmaz'a hayran kalan biri "BuTürkler Necati'nin kıymetini bilmiyor.Biz dizilerini izlemek için neler yapıyoruz,onlar ülkelerindeki atın farkında değiller .Keşke buraya gelsede onu ne kadar sevdiğimizi görse" derse ne olur.Bana öyle geliyor ki Kore'de bizim tanımadığımız Song'tan daha başarılı aktörler var.Belki o nedenle çok fazla sevilmiyordur ama gerçektende sevilmeyecek bir aktör de değil.Necati Şaşmaz ile kıyaslanamcak kadar iyi bir aktör
Evet necati şaşmazda iyi bir aktör ama song oynadığı dizilerle dünya çapında tanınan bir aktör.bizim eğer song gibi bir aktörümüz olsa dizilerinin reytingleri tavan yapardı herhalde..
Songdan başarılı olan oyunculara gelince,songdan başarılı değilde kıdemli olabilirler çünkü song gerçekten çok başarılı bir aktör.ben bu dizinin reytingleri neden bu seviyede sorusunun cevabını hiç bilmiyorum ama belki, korelilere ilgi çekici gelmemiştir yada dizinin başladığı saatte beğenilen bir dizi varmış bu ihtimaller olabilir